Videoneuvottelu

Videoneuvottelu mahdollistaa kokoukseen osallistumisen paikasta riippumatta. Videoneuvottelu on kahdensuuntaista viestintää, jossa osallistujat näkevät ja kuulevat toisensa ollen näin vuorovaikutuksessa keskenään. Videon ohessa voi myös näyttää esityksiä tietokoneelta, kuten Powerpoint-esityksiä tai muuta sisältöä. Toimitamme videoneuvotteluratkaisut asennettuna asiakkaan tiloihin tai vuokrapalveluna yksittäiseen tapahtumaan. Laadukkaat videoneuvottelulaitteet yhdessä luotettavan palvelun kanssa takaavat hyvän lopputuloksen.

Videoneuvottelussa voidaan käyttää lisäksi virtuaalineuvotteluhuonetta, jonka avulla kokoukseen voi osallistua perinteisillä videoneuvottelulaitteilla, tietokoneella, tabletilla, älypuhelimella tai tavallisella puhelimella. Verkkoneuvotteluun on mahdollista yhdistää myös Microsoft Skype for Business –ohjelmalla tai sitä voi käyttää suoraan verkkoselaimella. Osallistua voi myös soittamalla perinteisen äänipuhelun maakohtaiseen puhelinnumeroon, joita löytyy yli 50:een eri maahan.

Ota yhteyttä niin suunnitellaan tarpeisiinne sopiva videoneuvotteluratkaisu. Tutustu myös Polycom videoneuvottelulaitteisiin sekä Sennheiserin ääniratkaisuihin laitemyynti-osiosta. Tarjoamme ja asennamme myös muun neuvottoluhuoneen esitystekniikan, kuten LCD-näytöt, videoprojektorit ja äänentoistolaitteet.