Sennheiser tourguide

Sennheiser tourguideSennheiser tourguide -laitteisto on oivallinen apu tilanteissa, joissa tarvitaan monikanavaista ja liikuteltavaa langatonta kuuntelujärjestelmää. Ota yhteyttä ja varaa esittely!

Tehdaskierroksilla on usein taustamelua, jolloin oppaan puheesta on vaikea saada selvää. Sennheiser tourguide -laitteiston HDE-2020-D II -vastaanottimen kuulokkeet on muotoiltu siten, että ne eristävät melua, jolloin esityksen seuraaminen helpottuu. Oppaankaan ääni ei näin joudu liialliselle rasitukselle. Mikäli osallistujat liikkuvat eri ryhmissä tai he kuuntelevat eri kieliversioita, laitteisto tukee kuuden yhtäaikaisen kanavan käyttöä.

Senneiser tourguide -lataus- ja kuljetussalkku.

Laitteisto kulkee kätevästi lataus- ja kuljetuslaukussa, jossa on paikat 20 vastaanottimelle sekä kahdelle SK-2020-D -taskulähettimelle tai kahdelle akulle. Lisäksi laukussa on paikka yhdelle SKM 2020-D lähetinmikrofonille. Kaikki vastaanottimet voidaan asettaa helposti samalle kanavalle yhdellä napin painalluksella. Kuljetus- ja latauslaukun saa myös kiinnitettyä pyörälliseen kuljetuskärryyn, jolloin sitä voi vetää perässä matkalaukun tavoin.

Käyttökohteita laitteistolle löytyy monia:

  • tehdaskierrokset
  • museokäynnit
  • kieroajelut
  • kaupunkikierrokset
  • messuosastot

Pyydä tarjous Sennheiser tourguide -laitteistosta yhteydenottolomakkeella.

Järjestelmän osat ovat (klikkaa kuvia suuremmaksi):