Sennheiser TeamConnect

Sennheiser TeamConnectSennheiser TeamConnect – laadukasta ääntä neuvotteluihin. Ota yhteyttä ja varaa esittely!

TeamConnect on laadukas ääniratkaisu, joka tukee nykyaikaisia etäyhteyksiä ja on yhteensopiva esimerkiksi Skype for business, OpenSpace, GoToMeeting, IBM, Cisco ja Avaya kanssa.

Se tarjoaa helpon, mutta ammattimaisen tavan toteuttaa neuvotteluhuoneen äänijärjestelmä, silloin kun puhelin- tai videoneuvotteluiden ääniin kaivataan lisäpuhtia. Asennuksen jälkeen laitteiston käyttäminen ei vaadi insinööritaitoja ja kokoukset pääsevät alkamaan ajallaan.

Voit käyttää järjestelmää tietokoneen tai puhelimen kanssa. TeamConnect -ohjelman (iOS) tai selainkäyttöisen sovelluksen (tietokone, Android, tabletti…) avulla voit yhdistää mihin tahansa lankanumeroon.TeamConnect kaiutin

TeamConnectin vahvuudet on sen helppokäyttöisyys sekä Sennheiserin tuotteille ominainen korkea äänenlaatu. Järjestelmään kuuluvat osat, kuten mikrofonit ja kaiuttimet, ovat suunniteltu etäyhteyksien haasteisiin ja ne voidaan helposti optimoida kokoustilan akustiikan mukaisesti. Mikrofoneja valikoimasta löytyy niin kiinteästi asennettavia kuin liikuteltaviakin.

 

Sennheiser TeamConnect järjestelmän osia: